31.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 25, 2022
AcasăNews AlertVezi ce măsură a luat MAI împotriva lui Caragea

Vezi ce măsură a luat MAI împotriva lui Caragea

Salvador Viorel Caragea a fost „atenţionat” de şefii de la MAI în urma unui control anterior efectuat la IPJ Gorj. Acesta a fost acuzat de abuzuri de subordonaţi de-ai săi, înaintea scandalului cu Râmescu.
În urma unui control efectuat la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj, s-a dispus „atenţionarea” inspectorului-şef şi declanşarea cercetării administrative faţă de doi agenţi de poliţie, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române. Măsura a fost luată în urma unor acuzaţii aduse de doi subordonaţi de-ai săi.
În rapoartele făcute către corpul de control al ministrului de Interne, inspectorul-şef adjunct şi un comisar-şef dezvăluiau modul în care Salvador Caragea făcea presiuni asupra angajaţilor săi şi a oamenilor de afaceri din judeţ, dar şi cum ar fi distrus probele în cazul unui incendiu produs la maşina unui poliţist.
În urma controlului de la IPJ Gorj, şefii MAI au dispus „atenţionarea” lui Viorel Caragea şi declanşarea cercetării administrative faţă de doi agenţi de poliţie.