14.8 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 18, 2022
AcasăEconomicCheltuieli inutile în CE Oltenia

Cheltuieli inutile în CE Oltenia

Ciurel: Am dat un miliard pe lapte şi iaurt, care se aruncă!

În opinia şefului CE Oltenia, acordarea drepturilor prevăzute în primul pachet de performanţă ar însemna ca din lunile octombrie-noiembrie angajaţii companiei să plece acasă. Ciurel susţine că prin împărţirea banilor care există sunt şanse mari de păstrare a locurilor de muncă şi a nivelului de salarizare.

Şeful Complexului Energetic Oltenia şi-a arătat îngrijorarea faţă de faptul că până acum, pe baza activităţii desfăşurate, nu s-a putut realiza producţia de energie planificată. Laurenţiu Ciurel a încercat să explice faptul că salariaţii sunt parte componentă a acestei companii, fapt pentru care în eventualitatea acordării drepturilor prevăzute în acest pachet de performanţă va exista riscul ca din octombrie-noiembrie angajaţii să plece acasă. „Nu avem altă variantă şi împărţim puţinii bani care există şi astfel putem să păstrăm locurile de muncă şi nivelul salariilor”, a declarat Laurenţiu Ciurel pentru AccesTv.

Pe Apa Sâmbetei…

Cum CE Otenia trece printr-o perioadă critică, Laurenţiu Ciurel a exemplificat câteva cazuri de cheltuieli care ar fi putut fi omise în această perioadă. „120 de miliarde lei vechi dăm la salariaţi pe concedii şi nu este o decizie foarte bună luată de un manager. Mai adăugăm şi prima de concedii care nu este 3.000 de lei, ci se ridică la 4.000 lei”, a spus Ciurel. Nici acordarea alimentului de protecţie nu este privită cu ochi buni, mai ales că în această perioadă alimentul nu este ţinut în condiţii corespunzătoare. „Am fost obligat, reclamat de sindicate şi am dat un miliard lei vechi pe iaurt şi lapte, care se aruncă, este cald şi nu se poate păstra în condiţii optime. În loc să aruncăm aceşti bani, mai bine creăm 115 locuri de muncă, dar a fost acea răbufni