31.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 25, 2022
AcasăEconomicCheltuieli inutile în CE Oltenia

Cheltuieli inutile în CE Oltenia

Ciurel: Am dat un miliard pe lapte şi iaurt, care se aruncă!

În opinia şefului CE Oltenia, acordarea drepturilor prevăzute în primul pachet de performanţă ar însemna ca din lunile octombrie-noiembrie angajaţii companiei să plece acasă. Ciurel susţine că prin împărţirea banilor care există sunt şanse mari de păstrare a locurilor de muncă şi a nivelului de salarizare.

Şeful Complexului Energetic Oltenia şi-a arătat îngrijorarea faţă de faptul că până acum, pe baza activităţii desfăşurate, nu s-a putut realiza producţia de energie planificată. Laurenţiu Ciurel a încercat să explice faptul că salariaţii sunt parte componentă a acestei companii, fapt pentru care în eventualitatea acordării drepturilor prevăzute în acest pachet de performanţă va exista riscul ca din octombrie-noiembrie angajaţii să plece acasă. „Nu avem altă variantă şi împărţim puţinii bani care există şi astfel putem să păstrăm locurile de muncă şi nivelul salariilor”, a declarat Laurenţiu Ciurel pentru AccesTv.

Pe Apa Sâmbetei…

Cum CE Otenia trece printr-o perioadă critică, Laurenţiu Ciurel a exemplificat câteva cazuri de cheltuieli care ar fi putut fi omise în această perioadă. „120 de miliarde lei vechi dăm la salariaţi pe concedii şi nu este o decizie foarte bună luată de un manager. Mai adăugăm şi prima de concedii care nu este 3.000 de lei, ci se rid