Ionică, secretar de stat la Ministerul Comunicaţiilor

1
53

Gorjul începe să câştige teren prin numirea deputatului de Gorj Victor Ponta în funcţia de premier. După Dumitru Pârvulescu, Bebe-Viorel Ionică este cel de-al doilea gorjean numit într-o înaltă funcţie, acesta fiind numit secretar de stat la Ministerul Comunicaţiilor. Noul secretar de stat a declarat pentru cotidianul „Impact în Gorj” că speră să fie la înălţime şi să facă tot ce-i stă în putinţă pentru gorjeni.

Veste bună pentru judeţul Gorj la finele săptămânii ce s-a încheiat. Vicepreşedintele PSD Gorj, Bebe Viorel Ionică a fost numit de premierul Victor Ponta în funcţia de secretar de stat la Ministerul Comunicaţiilor. De ani buni, acesta conduce Centrul de Calcul, este patronul Cotidianului Gorjeanul şi deţine franciza pentru Antena 1 Târgu-Jiu. Bebe Viorel Ionică are o experienţă de peste 30 de ani în domeniul comunicaţiilor, acesta terminând cursurile Facultăţii de Automatizări şi Calculatoare din Craiova în 1981.

Ionică: „Este o funcţie care mă onorează”

Contactat telefonic, noul secretar de stat din Ministerul Comunicaţiilor a declarat că în numirea făcută a fost luată în calcul experienţa bogată avută în domeniu. „Sper să fiu la înălţimea aşteptărilor şi să fac tot ce pot pentru a nu-i dezamăgi pe gorjenii mei. Voi face treabă, am experienţă şi ştiu ce am de făcut. Important este ca acolo unde mergem să facem treabă, pentru că acesta este rolul nostru”, a declarat secretarul de stat. În ceea ce priveşte intenţia acestuia de a candida la parlamentarele din toamnă, Bebe Ionică a precizat că este prea devreme să se pronunţe. „Nu se poate discuta nimic acum, am o sarcină pe care vreau să mi-o asum, voi avea anumite responsabilităţi şi proiecte de dus la îndeplinire. Rămâne de văzut ce decizie se va lua pe viitor, în discuţiile cu reprezentanţii organizaţiei de aici, dacă se poate vorbi de o candidatură sau se rămâne în formula actuală”, a mai spus secretarul de stat.

Călinoiu: „Este un avantaj pentru Gorj”

Despre numirea lui Ionică la Ministerul Comunicaţiilor, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, consideră că decizia luată este una bună. „Este un lucru bun să avem un secretar de stat la Ministerul Comunicaţiilor. Bebe Viorel Ionică este un informatician cu o experienţă bogată, a condus Centrul de Calcul dinainte de 1990 şi iată că îl conduce şi acum. Consider că este un mare avantaj pentru judeţul Gorj”, a adăugat Călinoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here