Interzis la declaraţii!

1
60

Reprezentanţii companiei sud-africane care ar urma să construiască mall-ul din Târgu-Jiu le-au recomandat autorităţilor locale să nu mai facă declaraţii în ceea ce priveşte noua investiţie. Asta, pentru ca negocierile sud-africanilor cu proprietarii de terenuri să se realizeze într-un mod normal.

Rugămintea adresată primarului din Târgu-Jiu s-a realizat telefonic. Motivul: declaraţiile făcute în presă de către reprezentanţii municipalităţii influenţează, într-o oarecare măsură, negocierile dintre investitorii sud-africani cu proprietarii terenurilor pe care va fi amplasat mall-ul. „Am primit prin telefon, o rugăminte din partea constructorului să nu mai tot comentăm legat de această investiţie până vor veni la Târgu-Jiu, pentru că, vrând sau nevrând, am influenţat şi influenţăm în continuare prin declaraţiile pe care le facem, negocierile lor cu proprietarii de terenuri”, a declarat primarul oraşului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru.

Proiectul se desfăşoară foarte bine

Derularea proiectului se desfăşoară, însă, într-un mod normal, iar primarul municipiului Târgu-Jiu dă asigurări că mall-ul se va construi. „În acest moment, stăm foarte bine cu acest proiect, iar investiţia se va realiza”, a mai spus Florin Cârciumaru, primarul din Târgu-Jiu. Prin construirea mall-ului vor fi create 1.000 de locuri de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here