Succes

Cârciumaru a prezidat ultima şedinţă în Consiliul Local

29 May 2012 scris de Mihai Popescu // Politic, se incarca..

În jur de 1.800 de proiecte de hotărâre au fost votate în cei patru ani de mandat în Consiliul Local Târgu-Jiu. Ieri, consilierii municipali au participat la ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Târgu-Jiu din mandatul 2008-2012. Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu, a prezidat, ieri, ultima şedinţă, în jur de 1.800 de proiecte fiind votate de-a lungul celor patru ani în Consiliul Local.

Ultima întâlnire a consilierilor locali cu primarul Florin Cârciumaru a avut mai mult un caracter festiv. Cei 21 de consilieri locali de la PSD, PNL şi PD-L, au ciocnit o cupă cu şampanie cu Florin Cârciumaru şi au imortalizat momentul într-o fotografie de grup, deşi foarte mulţi dintre aceştia se vor regăsi în continuare în Consiliu în viitorul mandat. „Împreună am reuşit să rezolvăm din problemele municipiului Târgu-Jiu. Am colaborat foarte bine cu toţi consilierii locali, am realizat multe împreună, deşi am avut discuţii şi păreri diferite. Treptat, treptat, toată lumea a constatat că în Consiliul Local Târgu-Jiu se munceşte şi nicio hotărâre de Consiliu n-a trecut decât atunci când toţi consilierii au fost de acord. Din cele 1800 de hotărâri de consiliu nu am avut nici măcar una anulată, doar 10 fiind contestate”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu.

Rămân prieteni

Edilul nu a ezitat să le spună consilierilor locali că timp de patru ani împreună au fost o echipă care a lucrat în interesul comunităţii. „O parte dintre consilierii actuali nu se vor mai regăsi în mandatul următor, dar asta nu e un capăt de ţară pentru că putem să ne mândrim că timp de patru ani am fost într-o echipă foarte utilă pentru buna organizare a activităţii la nivel de municipiu. Pentru mine e foarte greu să mă despart de consilieri pentru că eu de la fiecare am avut câte ceva de învăţat. În numele tuturor salariaţilor din Primăria Târgu-Jiu ţin să le mulţumesc consilierilor pentru colaborare şi să fiţi în continuare lângă noi, Gabi Sanda să îmi fie sfătuitor în continuare pentru interesele comunităţii”, le-a mai transmis Florin Cârciumaru consilierilor locali aflaţi la sfârşit de mandat.

1 Comentariu (prima pagină conţine cele mai vechi comentarii)

  1. ana maria says:

    de ce nu publicati comentariile? asa aveti ordin de la PSD? comentariile reale nu le publicati, doar pe cele ale pupincuristilor lui Circiumaru… rusine voua!!!!!!!!!!!!!!

    Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. RECLAME


Comentariul dumneavoastra

Connect with Facebook

Sau lasati un comentariu folosind facebook

ultima oră

    Se incarca..
Arhiva Ultima Ora
Preluaţi fluxul RSS! Urmăreşte-ne pe Facebook! Urmăreşte-ne pe Twitter!