Exploatare Forestiera Succes

Soacra Cristinei Spătar, regină la carnavalul elevilor săi

17 Dec 2010 scris de , Rodica Istratie // Monden, se incarca..

Învăţătoarea Elena Ionescu, soacra Cristinei Spătar, a fost regină pentru o seară. Nu la vreun spectacol de adulţi, ci chiar la carnavalul elevilor săi. Petrecerea a fost dată cu ocazia sărbătorilor de Crăciun la Şcoala Generală „Constantin Brâncuşi“ din Târgu-Jiu.

Carnaval în loc de colinde, aşa au petrecut sărbătoarea din preajma Crăciunului, elevii clasei a III-a B de la Şcoala Generală „Constantin Brâncuşi“ din Târgu-Jiu. Ideea a fost a învăţătoarei lor, Elena Ionescu, soacra celebrei cântăreţe Cristina Spătar. „Am vrut să fac altceva decât tradiţionala serbare de Crăciun, cu colinde. Am rămas surprinsă de modul în care elevii mei s-au costumat. Au fost prinţese, vrăjitoare şi multe alte personaje de poveste. Tot ei au amenajat şi sala de clasă, iar eu am purtat costumaţia unei regine. Am avut şi diademă la rochia lungă şi neagră pe care am purtat-o“, a povestit, încântată de reuşita petrecerii, învăţătoarea Elena Ionescu.

Carnaval în toată regula

La carnaval au participat toţi elevii clasei învăţătoarei Elena Ionescu. Copiii s-au întrecut în ţinutele lor elegante şi sclipitoare. Sala de clasă a devenit neîncăpătoare de zâne, prinţi, prinţese, îngeri şi demoni, piraţi, moş crăciuni şi crăciuniţe, vrăjitoare care mai de care mai înfiorătoare şi multe alte personaje din basme şi poveşti. Un juriu format din părinţi ai elevilor a acordat calificative maxime la toţi concurenţii. Alături de elevi s-a aflat şi învăţătoarea lor, Elena Ionescu, cea care a purtat o rochie de regină. „Cred că am fost o regină cu suflet bun. M-am gândit că putem ieşi din cotidian şi dacă organizăm un carnaval vom fi altfel decât alţii“, a mai adăugat Elena Ionescu, mândră de reuşita serbării.

12 Comentarii (prima pagină conţine cele mai vechi comentarii)

 1. anonim says:

  Pacat ca d/na invatatoare are ca preferati doar anumiti elevi, mai bine zis o anumita eleva pe care o ridica in slavi ori de cate ori are ocazia. Sunt elevi mult mai buni la invatatura decat respectiva si prea putin apreciati, insa se pare ca tupeul si cadourile primeaza. Asa ca, dragi parinti ai caror copii nu au parul blond, lung si ochi albastri, consolati/va! Copiii vostri nu vor fi niciodata pe locul I!:(

  Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. silviu says:

  Bravo! MARE VEDETA SI CRISINA SPATAR ASTA! ACUM O FACURATI VEDETA SI PE SOACRA_ SA

  Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. lucian says:

  Eh, mi/a zis mie Mosul ca doamna invatatoare are o preferata in clasa si, oricat de mult ar invata alti copii, tot nu sunt apreciati la adevarata lor valoare pentru ca, in acest caz, primeaza tupeul si cadourile. Asa ca, dragi parinti ai caror copii nu au parul lung, blond, ochi albastri si tupeu cat cuprinde, consolati/va ca nu sunteti pe locul I!

  Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

  • anonim says:

   Numai vedete in ultimul timp! Dar ce fac ele de sunt asa de mari ? De ce le bagati in seama domnilor ziaristi?

   Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. anonim says:

  O fetita,par lung si blond,ochi albastrii este apreciata de doamna invatatoare si oricat ar invata alti copii ea tot pe aceea o va favoriza deci ma doare n-cur de ea!!!{de fata aceea cu par blond…}

  Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. anonim says:

  O fetita cu par blond,ochi albastrii este cea mai nesimtita fata vazuta de pe Pluto si doamna invatatoare o favorizeaza numai pe ea.Acea fata sufera de sefie si da ordine la copii din clasa.Dar na-avem ce face.Pace:)

  Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. anonim says:

  Fata aceea pute a kk,se stie

  Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. ggggg says:

  nu este adevarat ce se zice

  Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. RECLAME


Comentariul dumneavoastra

Connect with Facebook

Sau lasati un comentariu folosind facebook

ultima oră

  Se incarca..
Preluaţi fluxul RSS! Urmăreşte-ne pe Facebook! Urmăreşte-ne pe Twitter!