La numai 16 ani

A omorât un om şi a fugit de la locul accidentului

02 Nov 2011 scris de Silvia Fleancu // Eveniment, Headlines, se incarca..

A lovit mortal un bătrân şi a fugit de la locul accidentului. Este vorba de un minor de 16 ani, care conducea ilegal un moped, pe un drum judeţean din satul Tetila, localitatea Bumbeşti-Jiu, când a lovit un bătrân. Acum va trebui să dea socoteală în faţa legii. Poliţiştii l-au căutat vreme de două ceasuri pe făptaş, pentru ca, în cele din urmă, tânărul să se predea.

Bătrânul avea 58 de ani şi locuia în satul Săuleşti din localitatea Bumbeşti-Jiu, iar în zonă lucra ca zilier. Aseară însă, şi-a găsit sfârşitul într-un accident de circulaţie, pe un drum judeţean, în raza satului Tetila, Bumbeşti-Jiu. Un localnic a sesizat de îndată Poliţia, când a găsit trupul bărbatului întins fără suflare pe caldarâm, dar nu ştie ce s-a întâmplat. Spune, însă, că victima obişnuia să mai bea din când în când. În timp ce poliţiştii îl căutau pe autorul accidentului, rudele tânărului l-au adus la Poliţie, dar nu înainte să facă circ în faţa sediului din Bumbeşti-Jiu. Poliţiştii spun că tânărul nu numai că nu avea cursuri de legislaţie rutieră, care să-i permită să conducă un moped, dar vehiculul nu era înregistrat. „În urma cercetărilor, poliţiştii au emis o ordonanţă de reţinere, urmând să-l prezinte la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, sub acuzaţia de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Poliţie Judeţean Gorj. Deşi a fugit de la locul faptei, minorul nu a putut scăpa de oamenii legii. Reţinut de poliţişti, autorul accidentului a fost predat ieri procurorilor pentru audieri. Pentru fapta sa, minorul din Bumbeşti-Jiu, va suporta consecinţele şi riscă până la şapte ani de închisoare.

98 Comentarii (prima pagină conţine cele mai vechi comentarii)

 1. underground says:

  cum sa ma arat,cand daca bat un cocalar dinasta este posibilitatea de 80% sa fac puscarie.ca dau intr-unu,dau in doi,vin mai multi si normal ca nu-s van dame,ma bat si ma si duc la puscarie,ca stiu ca se au cu politia pe bune

  Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. invizibili says:

  lumea se comporta cu ei si nu ies din anonimat ca sunt cum sunt..underground are dreptate.lumea se comporta cu ei ca si cum ar fi invizibili din mai multe cauze ( sunt vai de capul lor,nu sunt buni de nimic,se au pe bune cu politia etc etc)

  Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. marius says:

  gigi jegu e leit Bujor :)))))))

  Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. ratilor says:

  jogu seamana cu bujor

  Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. vagon says:

  ce aveti ma disperatilor…va plictisiti sau nu aveti ce face…aveti ce aveti cu mine…stiti unde stau…ce tot scrieti tot felu de porcarii…VA DISTREAZA???

  Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. cristina says:

  vasi ala seamana cu bujor

  Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. aylin says:

  ce face lipsa asta de ocupatie :)) lasa-ti ma oamenii in pace ca nu cred ca ii intereseaza ce vb voi pe aici;)

  Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. RECLAME


Sau lasati un comentariu folosind facebook

ultima oră

  Se incarca..
Arhiva Ultima Ora
Preluaţi fluxul RSS! Urmăreşte-ne pe Facebook! Urmăreşte-ne pe Twitter!