Mitescu, hotârât să se retragă de la şefia ISJ

24 May 2012 scris de Silvia Fleancu // Actualitate, Headlines, se incarca..

Inspectorul general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Gheorghe Mitescu, va demisiona din funcţia deţinută, imediat după terminarea anului şcolar. Mitescu a precizat că decizia sa depinde, într-o oarecare măsură şi de ceea ce se întâmplă pe scena politică.

După 7 ani, timp în care s-a aflat în fruntea Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Gheorghe Mitescu, consideră că a venit timpul să se retragă. Acesta a declarat că, imediat după finalizarea anului şcolar, va demisiona din funcţia de inspector general adjunct. „Este o hotărâre luată cu ceva timp în urmă, din motive personale şi din principii. Consider că cei şapte ani în care am activat ca inspector şcolar general adjunct sunt suficienţi. Cel mai târziu la începutul sfârşitului de an şcolar, voi înainta demisia”, a declarat Gheorghe Mitescu. Ce va face pe viitor? Simplu de răspuns. Mitescu a precizat că se va întoarce la catedra de matematică, la Liceul din Novaci, unde este titular. Întrebat ce îl poate determina să ia o asemenea decizie, inspectorul general adjunct a precizat că în hotărârea sa, cântăresc şi mişcările de pe scena politică.

3 Comentarii (prima pagină conţine cele mai vechi comentarii)

 1. Caralescu de la Motru says:

     Mitescu, speram sa nu te mai intorci ! Stai acolo la tine la stana la Novaci ! Nu uita sa-l iei si pe Liviu Andrei de al Prefectura. Va paziti amandoi unul pe altul. Cand tu oaie, cand el cioban si invers.

  Voteaza comentariul: Thumb up 1 Thumb down 0

 2. Mira says:

  Bine faci! Chiar nu vrem sa mai auzim de tine! Atentie PSD /PNL la oportunistul Mitescu!

  Voteaza comentariul: Thumb up 1 Thumb down 0

 3. eu says:

  Sper ca acest MITESCU s.r.l sa nu mai revina la sefia ISJ GORJ.In afara de apucaturile de cioban pe care le-a imprumutat invatamantului,numind directori de scoli dupa chipul si asemanarea lui,in rest nu a facut nimic.Mai vindea catedre pentru titularizare din cand in cand, dovedind inca o data ca nu degeaba il cheama :miteeeeeeescu !

  Voteaza comentariul: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. RECLAME


Comentariul dumneavoastra

Connect with Facebook

Sau lasati un comentariu folosind facebook

ultima oră

  Se incarca..
Arhiva Ultima Ora
Preluaţi fluxul RSS! Urmăreşte-ne pe Facebook! Urmăreşte-ne pe Twitter!